LA GASTRONOMIA, FERRAMENTA D’ATRACCIÓ TURÍSTICA

La gastronomia benicarlanda està d'enhorabona. Setmana important per als nostres productes i els nostres restauradors, que tornen a estar d'actualitat gràcies a dos esdeveniments importants: d'una banda, Raúl Resino ha revalidat la seua Estrella Michelin i, per un altre, s'ha presentat el Pla Director de Turisme Gastronòmic de Benicarló. En el nostre entorn més pròxim, un restaurant de Alcossebre, Atalaya, ha sigut mereixedor també de la seua primera Estrella Michelin.

Raúl Resino venia de guanyar recentment el Premi Gastronomia sostenible de la Comunitat Valenciana, que li va ser entregat en la gala dels 55 millors restaurants CV. “Súper contents amb aquest reconeixement al nostre treball amb el peix local, la mar i la pesca. Mil gràcies a tots els llops de mar de la nostra terreta, per ensenyar-me i compartir tant”, assegurava.
...

UNA ESTRELA A ALCOSSEBRE

I reconeguts van eixir també de la gala Emmanuel Carlucci i Alejandra que van assegurar estar “vivint un somni” perquè encara assimilen que el seu xicotet restaurant d'Alcossebre, Atalaya, mereix estar en l'olimp dels millors establiments d'Espanya i Portugal. Una estrella Michelin que reconeix el treball d'aquest xicotet restaurant que va començar pràcticament del no-res. I és que els pares d'Alejandra, madrilenys, van decidir comprar el restaurant i li ho van comunicar a la parella. En aqueix moment tots dos estaven treballant en un restaurant amb dues estrelles a Madrid. “Jo tenia 23 anys i Alejandra, 25.
...

EL PLA DIRECTOR

I precisament la visibilització de la gastronomia com a eina per ajudar a l'enlairament del turisme és un dels objectius del Pla Director de Turisme Gastronòmic de Benicarló, un document que ha de ser la guia que marcarà l'estratègia turística de Benicarló per als pròxims anys. Aquesta setmana es presentava de la mà de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.
...
+info La veu en paper

 

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1313 | 17 DE DESEMBRE DE 2021