Del 19 al 26 d'octubre tindrà lloc la VII Setmana del Comerç Local de Benicarló, una iniciativa de la Regidoria de Comerç per dinamitzar el sector comercial de la ciutat. El lliurament dels Premis al Comerç Local, aquest diumenge 19, obrirà una setmana plena d'activitats promocionals.

La Setmana del Comerç Local començarà enguany amb l'entrega dels Premis al Comerç de Benicarló, que tindrà lloc diumenge dia 19 a les 12.00 hores a l'Edifici Gòtic. Com els anys anteriors, amb aquests premis la Regidoria de Comerç vol promoure i potenciar la qualitat de l'empresa comercial i fer un reconeixement a l'activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial o de serveis. Els premis tindran quatre categories diferents: Premi a la Trajectòria Empresarial (com a reconeixement a una empresa amb una antiguitat major de 50 anys, sense haver canviat de titular més enllà de la successió familiar); Premi a la Solidaritat i a la Responsabilitat Social Empresarial (en reconeixement a empreses que destaquen per la seua activa col•laboració i implicació amb la societat local); Premi a la Qualitat Comercial (destinat a reconèixer l'esforç de tots els establiments que hagen dut a terme la implantació d'un sistema de qualitat certificat); i finalment, Premi a la Innovació, Renovació i Imatge Comercial (per a reconèixer l'esforç, treball i inversió d'aquells empresaris que han dut a terme millores i reformes dels seus establiments en els últims 3 anys).

Els actes promocionals de la Setmana del Comerç començaran dilluns dia 20 amb una conferència sobre la importància de la comunicació en els negocis, que tindrà lloc a les oficines municipals del carrer de César Cataldo (entrada per la plaça de la Constitució). La resta d'actes tindran com a punt de reunió el Mercat de Benicarló, motor de l'activitat comercial de la ciutat. Allí hi haurà un taller de perruqueria (dilluns 20 a les 18 hores), taller de ceràmica i demostració de torn per a grans i menuts (dimecres a les 10 hores), taller de confecció de figures nadalenques en feltre (dijous a les 18 hores), taller de reciclatge (divendres a les 18 hores) i un taller d'scrapbooking (dissabte a les 10 hores). Durant tota la setmana, els establiments del Mercat Municipal oferiran regals pels tiquets de compra i hi haurà diverses activitats adreçades a tots els públics. A més, dimarts i divendres se sortejarà una cistella de compra amb productes del Mercat i dissabte, durant tot el dia, hi haurà tallers infantils. El Mercat Artesà de Benicarló tancarà les activitats de la VII Setmana del Comerç diumenge 26 en horari de 10.30 a 14 hores a la plaça dels Mestres del Temple. La Setmana del Comerç compta amb la col•laboració de l'Associació de Venedors del Mercat, la Unió de Comerços i l'Associació d'Artesans de Benicarló.